Süperstar Ajda Pekkan Koronavirüs’ü Yendi

Usta söz yazarı Mehmet Yüzüak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Süperstar Ajda Pekkan’ın Covid-19’u yendiğini duyurdu.

[COLOR=rgb(38,]Efsanevi söz yazarı Mehmet Yüzüak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeli haberi verdi. Yüzüak, Süperstar’ın Covid-19’u atlattığını şu sözlerle duyurdu; ”İyileşmen beni son derece mutlu etti... Sana yazılan tüm yorumları okudum. [/COLOR]H[COLOR=rgb(38,]astalığın sürecinde anladım ki; insanlar seni Allah’a havale etmemişler. ALLAH’A EMANET ETMİŞLER. Sen benim canımsın Süperstar’ımsın, arkadaşımsın .... Kazdagları’nda bir yuvan var... Unutma, kan bağı önemli değil can bağı önemli.”[/COLOR]
[COLOR=rgb(38,]Süperstar [/COLOR]Ajda Pekkan[COLOR=rgb(38,] geçen yıl Kazdağları’nda ’Kemancı’ şarkısıyla ünlenen Mehmet Yüzüak’ı yazlığında ziyaret etmiş, Yüzüak’ta iade-i ziyarette bulunarak sanatçı ile evinde görüşmüştü.[/COLOR]
[COLOR=rgb(51,]Magazinsortie’un haberine göre Ajda Pekkan, 13 Ağustos Cumartesi akşamı [/COLOR]Bodrum Yalıkavak[COLOR=rgb(51,]’ta [/COLOR]Günay[COLOR=rgb(51,] Restaurant’ta vereceği konserle hayranlarıyla buluşacak.[/COLOR]

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Kaynak: BHA

Üst Alt